A Synergon megújította Cisco minősítéseit

forrás Prim Online, 2007. február 13. 17:23
A Synergon Informatika Nyrt. megszerezte a Cisco új minősítési rendszerében az Advanced Unified Communications és az Advanced Routing and Switching specializációt, valamint meghosszabbította a Customer Satisfaction Excellence minősítését is.
Az Advanced Unified Communications specializáció a Synergon kompetenciáját tanúsítja az átfogó, egységes hálózati IP kommunikációs megoldások tervezése, telepítése és üzemeltetés támogatása terén mind a kis és közepes vállaltok, mind a nagyvállalati szervezetek számára. A specializáció 2008. január 10-ig érvényes.

A Cisco Advanced Unified Communications minősítés a korábbi IP Communications specializáció kibővített és továbbfejlesztett változata. Az „egységes kommunikáció” (unified communications) szemlélet pontosabban jelöli a termékfunkciókat, és az ügyfelek azon igényéből indul ki, hogy a céges kommunikáció teljes egészét (hang- és adatforgalom, a munkatársak elérhetőségének pontos jelzése, fix- és mobil kommunikáció integrálása) egységes rendszerben, IP alapú hálózaton kezelje.

Az Advanced Routing and Switching specializáció a Synergon szakmai kompetenciáját és szakértői támogatását tanúsítja az integrált hálózati kommunikációs és biztonsági megoldások tervezése, telepítése és üzemeltetés támogatása terén. A specializáció 2008. január 30-ig érvényes.

A minősítések feltétele volt, hogy a Synergon rendelkezzen megfelelő számú Cisco vizsgával rendelkező szakemberrel és laborberendezéssel. A Synergonnál jelenleg összesen 26 Cisco minősítéssel rendelkező rendszermérnök dolgozik.

A Customer Satisfaction Excellence minősítés a Cisco Channel Partner Program keretein belül a legmagasabb kitüntetést jelenti. A minősítés a Synergon magas fokú partnermenedzsment kompetenciáját tanúsítja a Cisco eszközök és megoldások impelemntálása során, megszerzésének feltétele a Cisco által mért kiemelkedő ügyfélelégedettség.

A két új rendszerű (Advanced) specializáció megszerzése után a Synergon mind a négy Cisco által megkövetelt specializációval rendelkezik, így készen áll arra, hogy a Cisco új minősítési rendszerében is megújítsa Gold Partneri státuszát, amelyet a magyar piacon a Cisco partnerei közül 1997-ben elsőként szerzett meg, és azóta minden évben sikeresen megújít.

A Synergon a Cisco Advanced Unified Communications, Advanced Routing and Switching és Customer  Satisfaction Excellence minősítéseken felül további Cisco minősítésekkel is rendelkezik: