Az Epson A3+ és A2 méretű Enhanced Matte Poster Board plakátot mutatott be

forrás Prim Online, 2007. február 18. 11:22
Az Epson A3+ és A2 méretben is bemutatta Enhanced Matte Poster Board plakátját. Az erre a médiára készült nyomatok kitűnően mutatnak a kirakatokban vagy az eladótérben, de természetesen a fényképészek, művészeti ügynökségek és POP-nyomtatással foglalkozó cégek is nagy hasznát veszik a lapos, matt felületnek, amely egy 1,3 mm vastag felkasírozott nyomat szilárdságát nyújtja. A kifejezetten az Epson UltraChromeT K3 nyomtatókhoz készült anyag csillogásmentes képeket eredményez nagy színterjedelemmel, az árnyékos és csúcsfényes területek egyaránt kiemelkedő részletességével. A lapok A3+ és A2-es méretben kaphatók.
Az Enhanced Matte Poster Board lapok 850 g/m2 tömegűek és mindkét oldalukra lehet nyomtatni. Két réteg elemiklór-mentes (ECF) papírból, valamit két további, a Forest Stewardship Council (FSC) emblémáját viselő rétegből állnak. Az FSC embléma az olyan termékeket fémjelzi, amelyek a felelős erdőgazdálkodás elerjedését támogatják szerte a világon.

Marco van Niekerk, az Epson Europe nagyformátumú nyomtatókkal foglalkozó részlegének vezető termékmenedzsere így nyilatkozott: "A különféle jelzések és kiállítási dekorációs anyagok gyorsan és egyszerűen előállíthatók az Epson UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatók és az Epson Enhanced Matte Poster Board plakátok segítségével. Nincs szükség további kasírozásra ahhoz, hogy robusztus, megbízható végeredményt kapjunk, csak nyomtatni kell és kihelyezni a nyomatokat. Az 1,3 mm vastag lapot könnyedén kezelik az Epson nyomtatók, hála az Epson egyedi Micro PiezoT nyomtatófeje miatti egyenes papírútnak. A lap használható minden Epson UltraChrome- és UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatóban, és kényelmes, húszlapos csomagban kapható."

Az Enhanced Matte Poster Board legfontosabb jellemzői