Március végétől Magyarországon is kapható a Samsung új mp3-lejátszója

forrás Prim Online, 2007. február 20. 10:00
A Samsung új, K3 mp3-lejátszója hazánkban március végétől lesz kapható. A készülék három színváltozatban áll a zene szerelmeseinek rendelkezésére, akik a csatlakoztatható hangszóró segítségével meg is oszthatják a zenei élményt barátaikkal.
A mindössze 6,95 mm vastag K3 három színváltozatban kerül forgalomba: fekete, bordó és zöld. Az MP3/WMA zenék hallgatásán túl JPEG képeket is nézegethetünk és FM rádiót is hallgathatunk a K3-mal. A 2-től 8 GB-ig terjedő tárkapacitás akár 2000 zeneszámnak is elegendő, a megnövelt akkumulátor-élettartamnak köszönhetően pedig maratoni hosszúságú zenehallgatási időben lehet részünk.

A K3 a K5-től már ismert érintőképernyős vezérléssel rendelkezik. Az előlapot a nagy, 1,8 hüvelykes, határozott fényű OLED kijelző világítja meg.

A kiváló hangzásról a Samsung DNSe Surround Sound technológiája gondoskodik. Noha a készülék szinte kártyavékony, a Digital Natural Sound engine (DNSe) sokkal kifinomultabb, természetesebb hangzást produkál azáltal, hogy optimalizálja a hangminőséget és kiegyenlíti a hiányosságokat. A csomag része az EP370 fülhallgató, amelyet kifejezetten a K3-hoz terveztek.

Aktív zenehallgatóknak gyakran kényelmetlenséget okoz a fülhallgató. Ekkor hasznos a csatlakoztatható külső hangszóró, amely egy csipesz segítségével akár ruhára vagy övre, vagy épp egy táska pántjára biztonságosan fel is csíptethető. A külső dokkoló egység a K3 külsejéhez igazodik, és nemcsak hangszóróként, hanem extra tápegységként is funkcionál, mindemellett vázának köszönhetően védi is a K3-at.