Bryan Adams lép fel a T-Mobile Kapcsolat koncerten

forrás Prim Online, 2007. február 20. 12:05
Június 30-án a Kapcsolat koncert idei sztárvendége a pályafutása során eddig több mint 80 millió lemezt eladó Bryan Adams lesz.
2007. június 30-án a több mint két évtizede népszerű világsztár, a dalaival a slágerlistákon előkelő helyet elfoglaló Bryan Adams lép színpadra. A különleges zenei élményről, a nyugodt és biztonságos kikapcsolódásról a szervező T-Mobile korszerű technikai megoldásokkal (pl. CD minőségű hangzással és látványos kivetítőkkel), illetve közel ezer közreműködővel gondoskodik.

Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerző egyben, dalait olyan világsztárok énekelték, mint  Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Emellett dolgozott még Barbara Streisanddal, Celine Dionnal, Stinggel és Rod Stewarttal is. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok nagy valószínűséggel a koncerten is felcsendülnek majd, így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of '69, Heaven vagy a Please forgive me.