EMC: új adattárolási biztonsági funkciók

forrás Prim Online, 2007. február 25. 08:12
Az RSA Security részleg speciális technológiájának felhasználásával az EMC szigorúbb hitelesítési, engedélyezési és felülvizsgálati funkciókkal bővítette vállalati tárolóeszközeinek portfólióját. Az EMC ezenfelül új funkciókat mutatott be Symmetrix DMX-3 rendszerek teljesítményének, rugalmasságának és hibatűrésének optimalizálásához, például 4 gigabit/másodperces (Gb/s) kapcsolatokat és RAID 6-támogatást.
A bemutatott biztonsági funkciók:


Az EMC ezen felül új funkciókat is bemutatott, amelyek célja, hogy optimalizálják a Symmetrix DMX-3 rendszerek teljesítményét, rugalmasságát és hibatűrését. Ezek az alábbiak:


A bejelentett összes funkció 2007 első negyedévében jelenik meg. A Symmetrix Service Credential, Audit Log, RAID 6 és továbbfejlesztett SRDF/A replikációs funkciók az Enginuity operációs rendszer 5772-es kiadásában jelennek meg. Az Enginuity 5772 operációs rendszer az új Symmetrix DMX-3 rendszereken túl a karbantartási szerződéssel rendelkező, meglévő Symmetrix DMX-3 vásárlók számára is elérhető lesz az Enginuity 5771 operációs rendszer frissítéseként. Az EMC Certified Data Erasure, a 4 Gb/s támogatás, a dinamikus cache-particionálás és a Symmetrix prioritásvezérlés külön termékként lesz kapható. A Certified Disk Erasure szolgáltatás már most elérhető az EMC Global Servicesnél.