Új üzletfejlesztési igazgató az AAM-nél

forrás Prim Online, 2007. március 6. 10:08
Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. Lengyel Csabát (38) nevezte ki a vállalat új üzletfejlesztési igazgatójának. A szakember közel tíz éve tagja a vállalat tanácsadói csapatának és nagy szerepet vállalt az AAM külföldi terjeszkedésében.
Szűcs Zoltán üzletfejlesztési igazgató vezérigazgatóvá történő előrelépését követően az AAM menedzsmentje Lengyel Csabát nevezte ki üzletfejlesztési igazgatónak. A szakember csaknem egy évtizede dolgozik a vállalatnál, kinevezését megelőzően az AAM nemzetközi terjeszkedésért felelős igazgatójaként és a távközlési üzletág vezetőjeként tevékenykedett.

Lengyel Csaba nevéhez fűződik az AAM tanácsadói tevékenységének kiterjesztése Romániára, Bulgáriára és a volt Jugoszlávia államaira, amelynek során a vállalat tavaly Bukarestben megalapította első leányvállalatát, melyet az elkövetkezendő években újabb, a kelet-közép-európai régióba tartozó országok követnek.

Lengyel Csaba az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán szerzett okleveles matematikus végzettséget. A diploma megszerzése után három évig az ELTE Számítógéptudományi Tanszékének akadémiai ösztöndíjasa volt. 2003-ban megszerezte a bejegyzett vezetési tanácsadó (CMC) címet.

Hobbija a fotózás, olvasás és a foci, kedveli a társasjátékokat, különösen a backgammont, emellett a jó borok lelkes rajongója.