A D-Link a CeBIT 2007 kiállításon - Fókuszban az üzleti megoldások

forrás Prim Online, 2007. március 14. 11:01
A D-Link a 13-as csarnok D71-es standján mutatja be intelligens vállalati megoldásait, a jövő hálózati védelmét jelentő UTM eszközeit és teljes Wireless N termékcsaládját.
Intelligens üzleti megoldások

A D-Link kommunikációs termékei között megtalálhatók a helyi és a WAN hálózati eszközök, a biztonsági termékek, a professzionális vezeték nélküli eszközök, a vezeték nélküli switchek és az IP-alapú hangátviteli (VoIP) termékek egyaránt.

A D-Link egy fiókiroda példáján keresztül mutatja be egy homogén, egy gyártó eszközeire építő hálózati infrastruktúra előnyeit. Az üzleti megoldásokon belül is külön fókuszba helyezik a D-Link vírusvédelemmel, tartalomszűréssel és terheléskiegyenlítéssel kibővített új UTM tűzfal termékeit. Az érzékeny céges adatok teljes körű védelme mellett az UTM eszközök egy kompatibilitási nehézségeket csökkentő, az adminisztrációt egyszerűsítő homogén biztonsági rendszert alkotnak.

Bővülő Wireless N termékcsalád

A D-Link a CeBIT-en mutatja be Wireless N termékcsaládjának legújabb tagjait. Az alig egy hónapja bejelentett, Windows Vista támogatott DIR-655 Gigabit router után megtekinthető a standon a legújabb Wireless N USB adapter (DWA-140), egy ADSL modemmel egybeépített router (DSL-2740B) és az első Wireless N kezdőcsomag (DKT-410).

A hardvereken túl: CeBIT Expert Talks

A D-Link IT szakértői iparági szakértők, elemzők és újságírók társaságában beszélgetnek aktuális témákról az IT biztonság, az IP-alapú hangátvitel jövője, az adat-hang konvergencia vagy éppen a jövő IT trendjei témakörökben.

A panelbeszélgetések a hétvége kivételével naponta kétszer, 11, illetve 15 órakor kerülnek megrendezésre a 13-as csarnok 71-es standján.