Az LLP az Infor család tagja lett

forrás Prim Online, 2007. március 15. 11:07
Az Infor hivatalos partnere lett a kelet-közép-európai régióban jelen lévő, üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Csoport. Az Infor a világ harmadik legnagyobb üzletiszoftver-szállítója és tizedik legnagyobb szoftvercége.
Az LLP Csoport megalakulása óta az angliai Systems Union által kifejlesztett üzleti és pénzügyi szoftvermegoldás, a SunSystems hivatalos forgalmazója a régióban. A tavalyi év során az Infor nagyszabású akvizíciósorozatot hajtott végre, amelynek keretében felvásárolta többek között a Systems Union Csoportot. A felvásárlással az LLP a kelet-közép-európai térség első számú Infor-partnere lett.

Az Infor az akvizíciókkal kiterjesztette integrált vállalati szoftver megoldásokból és piacvezető független megoldásokból álló portfolióját, amely a vállalatirányítási rendszerek mellett pénzügyi és üzleti intelligencia alkalmazásokat is tartalmaz. Az Infor család tagjaként az LLP is szélesíteni kívánja termékkínálatát annak érdekében, hogy a meglévő és potenciális ügyfelei számára nagyobb termék- és szolgáltatásválasztékot tudjon biztosítani.

Az Infor a 2,1 milliárd dolláros árbevételével a világ leggyorsabban növekvő vállalatiszoftver-szállítója. Székhelye az Egyesült Államokban található, de a világ száz országában vannak irodái. Magyarországi és régiós jelenlétére nagy hangsúlyt fektet, megoldásait partnereivel együttműködve egy road-show keretében mutatja be a nagyközönség számára. A nagyszabású rendezvénysorozat februárban megrendezett budapesti állomásán az LLP, mint a régió egyik legjelentősebb partnere is képviseltette magát.