Animált tv-tenisz pólón

Kiss Ádám Zoltán, 2007. március 14. 21:46
Minden idők egyik legkorábbi közismertté vált alapjátéka ezek után az utcán is szembe jöhet velünk, a pólókon elhelyezett ábra ténylegesen működő ábrázolás lesz.
Az angolszász világban csak Pong néven ismert játék nálunk a tv-tenisz névre hallgatott, és a televízióra köthető egyjátékos hardver elkészítéséhez szükséges kapcsolási rajzot az elektronika iránt érdeklődők is megépíthették maguknak a szakújságokban közzétett útmutatók alapján. A nyugaton természetesen gyári formában is kapható játék a videojátékok ősének tekinthető, hiszen már tv-képernyőn játszották, ám igen egyszerű játékmenete egyetlen pötty passzolgatásából állt, mindez szigorúan fekete-fehérben.

A mégis nemzedékeket szórakoztató tv-tenisz igazán mai formában tér vissza. Az Amazing Animated Gaming Fashion termékeként egy egyszerű hajlítható kijelző segítségével a játék a pólók viselőin ténylegesen folyik majd. Az animált megoldást három AAA elem működteti, így viselése nem lesz éppen hétköznapi érzés, de az általa okozott feltűnés sem. A gyártó szerint vezérlők hiányában nem lesz játszható a játék, így nem mérhetjük össze erőnket ismerősünk hátán, ám cserébe egy igazán eredeti hightech-retro terméket kapunk, mindössze 24 dollár 99 centért.