Új Power Ready laptoptáskákat mutatott be a CeBIT-en az APC

forrás Prim Online, 2007. március 18. 16:06

Az American Power Conversion (APC) bemutatta a Power Ready laptoptáska termékcsalád három új tagját. Ezek, az utazó szakemberek számára tervezett új modellek a kulcsfontosságú elektronikai eszközök, például a laptopok, PDA-k és mobiltelefonok jobb rendszerezését és védelmét teszik lehetővé. A táskák külön rekeszeket biztosítanak a különböző eszközöknek, kábelrendező és -tároló tasakokat tartalmaznak, valamint bőséges belső és külső párnázással védik a készülékeket.

A Power Ready laptoptáskák termékcsaládjának új tagjai a Power Ready Notebook Messenger és a Power Ready Slim Notebook Backpack, amelyek kényelmes, vállon hordható táskák, benne kimondottan a mobileszközökhöz tervezett rekeszekkel; a Power Ready Notebook Roller, egy kihúzható, rögzíthető fogóval ellátott, állított kivitelű görgős táska, amely könnyen mozgatható az utazás során. A táskához eltávolítható csomagzsák tartozik, amelyben nem csak elektronikus eszközök, hanem egyéb holmik is elférnek.

Mind a három táskában megtalálhatók az egyes eszközök - telefon, PDA, MP3-lejátszó vagy más felszerelések, például töltő vagy kiegészítő laptop-akkumulátor - védelmére tervezett zsebek. A kábelcsatlakozó segítségével a biztonságos, párnázott rekeszben elhelyezett laptop könnyen feltölthető. A különböző töltőkábelek hálós zsebekben helyezhetők el. A táskában rendszerező zsebeket alakítottak ki, hogy az abban tárolt eszközök könnyen hozzáférhetők legyenek. A kopásnak kitett felületek tartóssága és védelme érdekében a táskákhoz az APC könnyű és strapabíró anyagokat használt fel, többek között az 1682 Denier Nylon és a Tarpaulin anyagokat.

Az új Power Ready laptoptáskák az APC hordozható áramellátási megoldásainak mindegyikével használhatók, beleértve a Universal Power Adapter áramátalakítót, a Universal Notebook Battery akkumulátorokat és a Mobile Power Pack eszközt is.

Az APC a Universal Power Adapter töltők új modelljét is bemutatta. A termék a piacvezető laptopmárkákhoz használható - a repülőgépeken és gépjárműveken elhelyezett, vagy bármilyen váltóáramú aljzaton keresztüli áramellátáshoz csatlakoztatva. Az adapter a laptop mellett USB-porton és elosztókábelen keresztül egyidejűleg két másik eszközt is el tud látni árammal, például mobiltelefont, PDA-t vagy MP3-lejátszót.