Outlook Web-javítás Vistához

Kiss Ádám Zoltán, 2007. március 16. 20:08

A Microsoft kiadott egy javítást a Vista operációs rendszer alatt futó Outlook Webhez, biztosítandó az alkalmazás problémamentes működését.

A nemrég felfedezett hiba az Outlook Web Accessben volt, melynek futása közben észleltek rendellenességeket. A hiba javításának kiadása a Microsoft átfogó erőfeszítésének része, melyben az Internet Explorert vizsgálják át minden szempontból. A kapcsolódó Outlook Web Accessnek egy szerkesztő szoftverrészt is eltávolít, mely megakadályozta a programrész teljes együttműködését a Windows Vistával, egyébként a szerkesztőt más alkalmazások is használták.

A javítás különösen a rendszergazdák és IT dolgozók számára fontos, mivel az Exchange Serverre kell telepíteni, nem a felhasználói oldalra, így az otthoni gépek tulajdonosai nem tudják egyedül megoldani a problémát. A Microsoft közleménye szerint éppen ezért ha ilyen gondunk van, forduljunk az Exchange 2000/2003 rendszer adminisztrátorához, vagyis a szerveroldalhoz, hogy biztosan megtudjuk, telepítették-e ezt a frissítést.