Kedden érkezik az Adobe Creative Suite 3

forrás Prim Online, 2007. március 26. 10:49
Az Adobe 2007. március 27-én fogja bejelenteni az Adobe Creative Suite 3 termékcsaládot, a kreatív és nyomdaipari szakma legkedveltebb kollekciójának legújabb változatát, ami számos újdonságot és meglepetést tartogat, otthoni és professzionális felhasználók számára egyaránt.
A Creative Suite olyan korszakalkotó szoftvereket fog össze, mint a legendás Adobe Photoshop képszerkesztő program (melynek várható egy bővített, ún. Extended változata is!), a tervezőgrafikusoknak szánt Adobe Illustrator vektorgrafikus szoftver, a nyomdaiparban szinte kizárólagos hegemóniával rendelkező Adobe InDesign kiadványszerksztő program, a széles körben elterjedt PDF fájlok létrehozására alkalmas Adobe Acrobat és számos más alkalmazás. Az interneten olvasható hivatalos és nem hivatalos fórumok, blogok és hírforrások szerint több korábbi Macromedia termék is helyet kap a legújabb Creative Suite-ban. A kreatív alkotók közössége leginkább a Flash és a klasszikus Adobe termékek integrálását várja a Creative Suite 3-tól.

A szoftver.hu infoportál - melyet a Trans-Europe Kft., az Adobe hivatalos magyarországi disztribútora üzemeltet - kiemelt figyelmet fordít az év egyik legfontosabb és legjobban várt termékbemutatójára; kedden, a bejelentés napján megújult arculattal, friss hírekkel és a Creative Suite 3 kollekciók részét képező szoftverek - régiek és újak - termékleíróival jelentkezik.

A Creative Suite 3 bejelentését élőben is figyelemmel kísérhetjük, ha közép-európai idő szerint fél 10-kor ellátogatunk az alábbi oldalra, ahol webcast formájában mi is részt vehetünk az eseményen.