CS3.hu: egy oldal kreatívoknak

forrás Prim Online, 2007. március 29. 09:31
Az Adobe Creative Suite 3 termékcsalád bejelentésével egy időben kezdte meg működését a CS3.hu informatikai portál, amelynek célja az Adobe új és megújult szoftvereinek bemutatása, a szoftverek iránt érdeklődők folyamatos tájékoztatása.
Erre annál is inkább szükség van, mert a CS3 szoftverek és szoftvercsomagok megjelenésével - amelyek immár magán viselik az Adobe és Macromedia egyesülésének előnyeit - olyan forradalmi változások várhatóak, amelyek alapjaiban befolyásolják a kreatív munkafolyamatok fejlődését és új inspirációt adnak a kreatív szakembereknek. Éppen ezért a CS3.hu készítői fontosnak tartják folyamatosan tájékoztatni az érdeklődőket az Adobe CS3 szoftverekkel kapcsolatos izgalmas újdonságokról.

A korábbi verziószámú Adobe és Macromedia szoftverek frissítési lehetőségeiről való tájékoztatás is a CS3.hu fontos feladatai közé tartozik, továbbá kiemelt figyelmet kívánnak szentelni az oktatási konstrukciók megismertetésére is, mind a diákok körében, mind az oktatási intézményeknél. Az oktatási intézmények a készítők információi szerint az eddigieknél sokkal kedvezőbb konstrukciókban juthatnak az Adobe
szoftverek teljes palettájához.

A készítők a jelenlegi tartalom mellett további szekciókat indítanak a közeljövőben. Érdemes tehát minden jelenlegi, és leendő Adobe CS3 felhasználónak ellátogatnia a weboldalra, mert számos hasznos információra fog ráakadni, melyek messzemenően segíthetik mindennapi munkájában.