Warner-műsorok a T-Home TV-n és a T-Online tékában

forrás Prim Online, 2007. március 29. 12:28
A T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző (video-on-demand) szolgáltatása a Warner Bros. filmsikereivel bővül – jelentette be ma Simó György, a T-Online Magyarország vezérigazgatója és Jeffrey R. Schlesinger, a Warner Bros. International Television elnöke.
A két vállalat között létrejött többéves megállapodás értelmében – amelyet a Warner Bros. részéről Ruth Woods, az európai régióért felelős sales menedzsere tárgyalt – áprilistól a T-Home TV és T-Online Téka előfizetői televízión és a számítógép képernyőjén keresztül választhatják ki és nézhetik meg a Warner Bros. által forgalmazott legnépszerűbb mozifilmeket és az elmúlt évek hollywoodi filmsikereit.

„A T-Online Magyarország Zrt. és a Warner Brothers által megkötött szerződés szerint a digitális videotéka, illetve a T-Online Téka választéka hamarosan a legújabb Warner-filmekkel bővül, mint például az Oscar-díjas Tégla, Véres gyémánt, Tökéletes trükk vagy  Táncoló talpak. A filmstúdió által az utóbbi években gyártott legnépszerűbb mozifilmek is elérhetők lesznek. Csak néhány példát említve: Gyűrűk ura és Mátrix trilógia, és a Harry Potter filmek” – nyilatkozta Simó György.