Vodafone: egyszerűbb, olcsóbb kapcsolattartás Magyarország és Románia között

forrás Prim Online, 2007. március 29. 18:08
A Vodafone Magyarország és a Vodafone Románia együttműködésének köszönhetően új megoldást kínál ügyfelei részére, amely jelentősen egyszerűsíti és olcsóbbá teszi a kapcsolattartást a két ország között. Április másodikától a szolgáltatók ügyfelei kedvezményes percdíjakon beszélhetnek a határ másik oldalán élőkkel.
A Vodafone Magyarország adatai szerint hálózatából a legtöbb nemzetközi hívást Románia felé indítják, az előző hónapban az összes külföldre irányuló hívás mintegy negyede délkeleti szomszédunknál végződött, a nemzetközi irányokba indított percek összességét tekintve pedig Románia a második célország Németországot követően. Erre a különleges helyzetre alapozva fogott össze a Vodafone két leányvállalata.

Ennek az együttműködésnek köszönhetően a régióban a Vodafone egyedülálló módon alakította ki ajánlatait. A Vodafone Magyarország utólag fizető havidíjas ügyfelei részére bevezette a „Határon túl opciót”, valamint feltöltőkártyás ügyfelei részére a „VitaMax Határon Túl” tarifát. A Vodafone Románia ezzel párhuzamosan az „Európa” tarifáját ajánlja ügyfeleinek.

Az opciós havidíj a Vodafone Magyarország feltöltőkártyás és havidíjas ügyfelei részére egyaránt 1200 forint. Az opciós díjért az előfizetéses ügyfél belföldi hívásdíjakhoz hasonló percdíjért, azaz 30 Ft-ért, a kártyás ügyfél pedig a VitaMax Uno tarifacsomag egységes, 39 forintos percdíjával kezdeményezhet bármely időszakban normál díjas nemzetközi és VOIP hívásokat a romániai vezetékes és a romániai Vodafone hálózatokba.