Vistás szoftvercsomagok a Samsung optikai meghajtóihoz

forrás Prim Online, 2007. március 30. 13:26
A Samsung 2007 áprilisától új DVD-íróit a Nero CD- és DVD-író programmal, DVD-olvasóit pedig a PowerDVD médialejátszóval csomagolja. Mindkét program Microsoft Windows Vista változatban kerül a dobozokba. Mindemellett a Samsung optikai meghajtóinak jelenlegi felhasználói ingyenesen juthatnak hozzá a két népszerű program vistás frissítéséhez.
2007-től a Samsung meghajtói kivétel nélkül Microsoft Windows Vista kompatibilisek. A vállalat kifejezetten az új operációs rendszerhez tervezi optikai egységeit, hogy a lehető legegyszerűbben, azonnal használhatók legyenek és egyenletes, megbízható, kiváló teljesítményt nyújtsanak a felhasználóknak.

Ennek érdekében az új és korábbi modellek felhasználói most ingyen juthatnak hozzá a Nero 7 és a PowerDVD 5.0 programokhoz, illetve frissítéseihez. A programok regisztrált változatainak felhasználói a sorozatszámok megadása után tölthetik le az upgrade csomagokat, és telepíthetik az új operációs rendszer alá.

A Samsung további termékeinél is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megfeleljen a Microsoft Windows Vista követelményeinek – a Samsung SyncMaster 931BW, 206BW és 226BW monitorai például kifejezetten a Vistához készültek.

A felhasználók az alábbi helyről tölthetik le a programfrissítéseket.