Telefon-előfizetés nélküli ADSL az Interware-től is

forrás Prim Online, 2007. április 2. 17:57
Áprilistól új taggal bővül az Interware ADSL termékpalettája - a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett, most már itt a „tisztaDSL” is. Ahogy a név is sugallja e termék nem más, mint tisztán ADSL, tehát önmagában, telefon-előfizetés nélkül is használható szélessávú internetszolgáltatás.
Régóta kifogásolták a fogyasztók, hogy az ADSL internet-elérés használata akkor is telefonvonal előfizetéséhez kötött, ha egyébként nem volna rá szükség. Az Interware tisztaDSL-lel végre sokak vágya teljesülhet, hiszen e szolgáltatással megvalósul annak lehetősége, hogy ne kelljen egy telefonvonallal járó előfizetést fenntartani az internettel párhuzamosan, így mindössze azon szolgáltatást vehetik igénybe az ügyfelek, amelyre valójában szükségük van.

Kiknek is előnyös a tisztaDSL konstrukció?  Mindazoknak, akik nem használják vezetékes telefonjukat, és ezért nem szeretnének felesleges kiadásokat magukra vállalni az internet előfizetés mellett. Nem mellékes az sem, hogy ennek köszönhetően mindössze egy szolgáltatóval kell szerződniük, így számla is csak egy helyről érkezik részükre.

A tisztaDSL esetén a megrendelés is nagyon egyszerű, hiszen az ügyfélnek nincs más dolga, mint a szolgáltatás létesítését követően lemondani korábbi vezetékes telefon előfizetését, vagy új megrendelés esetén nem is szükséges megrendelnie a telefonszolgáltatást. Sokak számára fontos előnyt jelent majd e könnyebbség a hagyományos ADSL előfizetéssel szemben, ahol szükséges a vezetékes telefonelőfizetés megléte.

Az Interware új szolgáltatása nem csupán az új lakossági és üzleti ügyfelei számára elérhető, hiszen a korábbi ügyfelek mellett más szolgáltatók ügyfelei is választhatják ezt a szolgáltatást.  A szolgáltatót váltó ügyfeleknek mindössze a korábbi szolgáltatójukkal kötött szerződésben foglalt hűségidő lejártát kell megvárniuk és máris szabad az út a tisztaDSL felé. Az új szolgáltatás egyszerűen, online módon is előfizethető az Interware weboldalán keresztül a www.interware.hu címen.

sajtóközlemény