Gyakornoki programot indít a Pannon

forrás Prim Online, 2007. április 5. 12:05
Az idén nyáron diplomázó egyetemistáknak és főiskolásoknak Pannon Gyakornoki Program néven másfél éves képzést indít szeptembertől a Pannon. A magyar távközlési piac meghatározó szereplője elsősorban a műszaki és kereskedelmi területekről várja a végzősök jelentkezését.
„A Pannon Gyakornoki Program másfél éve alatt az új kollégák olyan munkatapasztalatokat szerezhetnek, melyeket más akár több év alatt, mivel egy  mentor felügyelete mellett különböző szakterületekkel ismerkednek meg a friss diplomások” – hangsúlyozta a képzés  jelentőségét Kőnig Róbert, a Pannon HR vezérigazgató-helyettese. „A program fél év külföldi munkalehetőséget is magában rejt, cégünk a Telenor-csoport tagja, így a legjobbak európai vagy ázsiai leányvállalatoknál is kipróbálhatják a valós élet munkafeladatait”– tette hozzá.

Az új kollégák 18 hónapos kitartó és eredményes munkája akár szakértői karrier kezdetét is jelentheti a Pannonnál. A programra 2007. április 30-ig lehet jelentkezni a gyakornokiprogram@pannon.hu címre elküldött magyar és angol nyelvű önéletrajzzal.

Az emberi erőforrások fejlesztésének legkiemelkedőbb nemzetközi elismerését, az „Investor in People” díjat 2004 februárjában hazánkban elsőként a Pannon nyerte el, mely a Pannon életében és a közép-kelet-európai HR-kultúrában is mérföldkőnek számított.

További részletek: http://www.pannon.hu/pannon/karrier/gyakornoki_program/