Vlog-futam: videoblog pályázat

forrás Prim Online, 2007. április 13. 18:49
A Klebelsberg Kultúrkúria pályázatot ír ki videoblogkészítők számára, 2007 május 4-i leadási határidővel. A kiírás célja, hogy országos bemutatkozási lehetőséget biztosítson fiatalok és idősek rövid filmnaplói számára, és támogatást adjon az igényes témájú és egyedi alkotások létrehozásához ebben a friss, interaktív műfajban.
Az alábbi hét (kreatívan értelmezhető) kategóriában várják a nevezéseket:

1.    Zene Magyarországon
2.    Riporter vagyok
3.    Gyerek és felnőtt
4.    Sport-szépség
5.    Hagyomány a mának
6.    Művészet-túra
7.    Kultúrafogyasztás

Egy pályázó maximum 3 darab 5 perces saját gyártású videót nyújthat be (sorozat is lehet!), bármely fenti témában. Profik és amatőrök egyaránt indulhatnak a megmérettetésen.

A pályamunkákat személyesen fogadják május 4-ig a Klebelsberg Kultúrkúria portáján (CD-ROM, DVD), postán (1028 Budapest, Templom u. 2-10)
Online feltöltés menete: regisztráld magad a Freevlog portálon (www.freevlog.hu), bejelentkezés után rakd fel a videóidat, és amelyekkel szeretnél nevezni a versenyen, azoknak linkjeit írd be a pályázati adatlapra, és küldd el nekünk e-mailben vagy postán. A többi a mi dolgunk!

A pályázati adatlap letölthető a Kultúrkúria honlapjáról: www.kulturkuria.hu/szinhaz/315

A díjak ünnepi átadója május 18-án 18 órától lesz a II. CHATFESZTIVÁL gálaestéjén, a Kultúrkúriában. További információk, folyamatos frissítésekkel a www.kulturkuria.hu honlapon találhatók.