Dell: adatbiztonsági megoldás kis-és középvállalatoknak

forrás Prim Online, 2007. április 18. 18:16
A Dell a mai napon bemutatta Dell PowerVault LTO-4 szabványra épülő adatbiztonsági megoldását, mely a piacon elsőként nyújt lehetőséget LTO-4 technológián alapuló mentéshez. A Dell PowerVault LTO-4-120 továbbfejlesztett archiváló technológiát biztosít, valamint lehetővé teszi az eszközszintű titkosítást.
A Dell bemutatta legújabb adatbiztonsági megoldását, a Dell PowerVault LTO-4-120-at. A Dell legújabb termékével tovább növelte adatbiztonsági szolgáltatásainak számát. A Dell PowerVault LTO-4-120 meghajtók a korábbi archiváló megoldások mellett a hardver szintű titkosítást is lehetővé teszik a vállalatok számára. Ilyen magas szintű adatbiztonsági szolgáltatás, amelyet a Dell legújabb terméke a PowerVault LTO-4-120 nyújt, korábban nem volt elérhető az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) országaiban.

A Dell PowerVault LTO-4-120 lemezek a Linear Tape-Open (LTO) Ultrium formátum legújabb generációjának képviselői. Az LTO technológia magas szintű skálázhatóságot, automatizálhatóságot és teljesítményt biztosít, valamint az LTO az egyetlen nagy kapacitású formátum, amely széleskörűen alkalmazható a legkülönbözőbb adattárolási megoldások kialakításában.

A PowerVault LTO-4-120 legfőbb jellemzői: