Kombinált internetcsomagok a T-Online-tól

forrás Prim Online, 2007. április 23. 18:14
A T-Online a T-Commal együttműködve két új, közös szolgáltatással jelentkezik áprilistól. Az internetet, az IP-alapú telefont és az IPTV-előfizetést magába foglaló Dupla illetve Tripla csomag testre szabott lehetőségeket, egyszerűsödő, kedvezőbb árú szolgáltatást kínál. Az internetes hálózatnak, valamint a T-Online fejlesztéseinek köszönhetően ezen szolgáltatások számos kényelmi funkciót biztosítanak, mint például a TV-szolgáltatás esetében a megállítható élő adás vagy a fotelből elérhető Videotéka. A Dupla csomagok négyféle ADSL- és kétféle IP telefonszolgáltatás tetszőleges párosításával állíthatók össze, míg a Tripla csomagoknál ezeken kívül további kétféle televíziós csomagból választható ki a legkedvezőbb megoldás.
Korszerű megoldás, egy szolgáltató, egy számla, alacsony költség

A Dupla csomagok két, a mindennapi életben ma már nélkülözhetetlen szolgáltatást kínálnak egyszerre, kényelmesen és rugalmasan: a szélessávú internet-hozzáférés mellett mindegyik ajánlat számos percdíjmentes beszélgetést tartalmazó IP telefonszolgáltatást is tartalmaz. Mindezt egy csomagban, sokkal kedvezőbb áron kaphatja az ügyfél, mintha a szolgáltatásokra külön-külön fizetne elő. A T-Online négyfajta internet-hozzáférést (Light, Optimum, Prémium, Maximum), valamint helyi vagy országos, csúcsidőn kívüli percdíjmentes IP-telefonálási lehetőséget kínál, amelyekből mindenki kiválaszthatja magának azt az összeállítást, amelyben a neki leginkább megfelelő internet-sávszélesség és hangforgalom található.

A Tripla csomagok a szélessávú internetezés mellett a telefonálás lehetőségét és a T-Home TV-szolgáltatást is tartalmazzák. Természetesen az „egy szolgáltató, egy számla, alacsony költség” elve ennél a csomagnál is érvényesül, hiszen a szolgáltató ezt is egyben, igen kedvezményes áron és számos kényelmi lehetőséggel nyújtja. Az előfizetők négyfajta internet-hozzáférés, kétfajta IP telefon kedvezmény, továbbá különböző televíziós előfizetési programcsomagok közül választhatnak, ami garantálja, hogy mindenki a számára ideális Tripla csomaghoz jusson. A szolgáltatáshoz tartozó kétféle T-Home TV csomagon (Alap vagy Családi programcsomag) kívül számos kiegészítő szolgáltatásból (HBO PAK, CINEMAX PAK, HBO MAXPAK, Night Life), valamint havi előfizetéses műsorkölcsönzési lehetőségből (HBO Digital, Norbi és Réka Fitness, TV2, Alexandra Fitness) lehet választani.

T-Home TV

A T-Home TV olyan új tévészolgáltatás, amelynek alapja az interaktív, digitális televízió. Mindössze egy távirányító segítségével - az eddigi televíziózási szokásoktól merőben eltérően - mindenki rendkívül egyszerűen maga időzítheti, programozhatja és állíthatja össze az ízlésére szabott műsort. Az adás az interneten érkezik a tévékészülékekre, de a szolgáltatás használatához nem kell másik televíziót, sem számítógépet vásárolni. A meglévő készülékekkel élvezhető és elérhető a T-Home TV nyújtotta kiváló kép- és hangminőség, vagy az olyan újdonságok, mint a megállítható és visszatekerhető élő adás, vagy a fotelból gombnyomásra kikölcsönözhető több száz sikerfilm.

Digitális otthon: a jövő megérkezett

Az új szolgáltatáscsomagok (Dupla és Tripla) további előnye, hogy segítségükkel az adott háztartás telefon-, internet- és televíziós költségei is csökkenthetők: az új, testre szabható lehetőséggel mindenki pontosan azt a szolgáltatás-csomagot rendelheti meg, amelyre neki és a családjának szüksége van. Ezáltal az előfizetők adminisztrációs terhei csökkennek: megvalósul az egy szolgáltató, egy számla, alacsonyabb költség gyakorlata.