Szervermenedzselés böngésző segítségével

forrás Prim Online, 2007. május 1. 10:04
A SecureLinx termékcsalád berendezéseivel a felhasználó a szervereit távolról menedzselheti egyetlen böngésző segítségével, a világ bármely pontjáról. A SecureLinx család eszközei közé tartoznak az IP alapú KVM switchek, konzol- és terminálszerverek, illetve az IP alapú táplekapcsolók. A SecureLinx Spider az IP alapú KVM switchek táborát gyarapítja, egy újabb generációs KVM technológiát megvalósítva ezzel.
A Spider segítségével szerverünk billentyűzet-, egér- és monitorportját érhetjük el, biztonságosan, egyetlen webböngésző segítségével. A Spider VGA es PS2/USB portja közvetlenül csatlakozik a menedzselni kívánt szerverre, es Ethernet portja teremti meg a kapcsolatot a külvilággal.

Az egyportos IP alapú KVM switch kétféle kiszerelésben áll a felhasználók rendelkezésére: USB csatlakozóval vagy USB és PS/2 csatlakozókkal együttesen, hogy mindenki a szervere számára a legmegfelelőbbet választhassa ki. Videofelbontások tekintetében az alábbi beállítások támogatottak:


Kliensoldalon nincs szükség egyéb szoftver telepítésére, a böngészön keresztül történő KVM pusztán egy Java alkalmazás futását igényli, platformtól függetlenül, legyen szó Windowsról, Unixról, Macról vagy bármilyen más operációs rendszerről.

Tulajdonságok:


Alkalmazási példa: