Új műszaki tanácsadó a HP ProCurve Networking Üzletágnál

forrás Prim Online, 2007. május 2. 12:21
A HP ProCurve Networking üzletág ma bejelentette, hogy új műszaki tanácsadót nevez ki. Sallai Péter feladata a ProCurve Üzletág magyarországi és az EEM régióban található ügyfelei számára műszaki konzultáció biztosítása, valamint nagyvállalati projektek tervezése és műszaki támogatása.
Sallai Péter műszaki konzultánsként erősíti a HP ProCurve Networking Üzletágát. Ezt megelőzően a 29 éves mérnök-közgazdász szakember az Exxon Mobile Hungary Kft.-nél dolgozott, ahol adat- és hanghálózati infrastruktúra fejlesztésében és tervezésében vett részt.  Korábban Siemens Magyarország Kft-nél tevékenykedett rendszermérnökként, feladati közé tartozott a mobil hálózati menedzsment szoftverek fejlesztése.
 
A HP-nál a szakember feladata a ProCurve Üzletág magyarországi és az EEM régióban található ügyfelei számára műszaki konzultáció biztosítása, valamint nagyvállalati projektek tervezése és műszaki támogatása. Feladatkörébe tartozik a viszonteladó partnerek szakmai felkészültségének biztosítása, képzésük koordinálása és az új technológiák bemutatása is.

Sallai Péter középfokú angol és német nyelvtudással, számos iparági szakmai minősítéssel rendelkezik.