Nemzetközi gépgyártás-technológiai és elektronikai szakkiállítás

MTI Sajtóadatbank, 2007. május 9. 11:10
Az idén május 8-11. között rendezik meg a MACH-TECH kiállítást az ElectroSalonnal együtt a Budapesti Vásárközpontban. Az "Ipar napjai 2007" elnevezéssel, több mint 17 ezer négyzetméteren zajló ipari marketing kommunikációs fórumon 20 ország 513 kiállítója mutatkozik be - közölte a Hungexpo.
A Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztés-technikai kiállítás az idén nyolcadik alkalommal - minden eddiginél nagyobb területen - jelentkezik. A két éves periódusra átállt Industria kiállítói közül sokan - például a fluidtechnika és beszállítóipar területéről - a MACH-TECH piaci környezetének új lehetőségeire számítva vesznek részt a kiállításon. A szakkiállításnak ebben az évben is a leghangsúlyosabb része a szerszámgépgyártás.

Az új Nemzetközi elektronikai, elektrotechnikai és automatizálási szakkiállítás 12 ország 133 kiállítójának kínálatával jelentkezik. Az új ElectroSalonon magas, 25 százalék fölötti a külföldi cégek aránya. A szakkiállítás nyolc nagyobb témakört ölel fel, köztük a legtöbb kiállítót a legnagyobb területen az ipari elektronika vonultatja fel.

Az ElectroSalon kiállítói már most, az első alkalommal pályázhattak a kiállítás nagydíjára. A gépgyártás-technológiai kiállításon most másodszorra tüntették ki a legjobbnak ítélt termékeket és szolgáltatásokat. Ebben az évben az ElectroSalonon két nagydíjat és egy elismerő oklevelet, a MACH TECH-en négy nagydíjat és öt elismerő oklevelet vehettek át a pályázatok nyertesei.

A szakkiállításokkal párhuzamosan a négy nap alatt a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 12 konferenciának ad otthon. Hat a MACH-TECH, hat pedig az ElectroSalon témáihoz kapcsolódik. Az előadássorozatok szervezésében a szakmai szervezetek kaptak jelentős szerepet.

A www.mach-tech.hu illetve www.electrosalon.hu honlapok on-line regisztrációs rendszerén a nyitás előtt regisztrálóknak díjmentes belépést biztosítanak a szervezők.