Mobil internet a magyar jégkorong-válogatottnak

forrás Prim Online, 2007. május 16. 14:04
A magyar jégkorong-válogatott játékosainak szakmai teljesítményük elismeréseként huszonkét laptopot és egy évig ingyenes internetszolgáltatást ajándékozott a Pannon Mobil Internet 3 csomaggal és a használathoz szükséges adatkártyával.
A főtámogató jóvoltából a hokis fiúk mindezen felül egy új mobilkészülékkel is gazdagabbak lettek a tegnap esti ünnepélyes átadáson. A mobil- és internetszolgáltató a Magyar Jégkorong Szövetség szakmai stábjának internetelérését is biztosítja egy évig díjmentesen.

„A jégkorong-világbajnokság Divízió I-es csoportjában a válogatott második helyezése rekorderedmény, melyre öt éve nem volt példa hazánkban. A szövetség és a válogatott magas színvonalú munkáját ezúton köszönjük” – mondta az átadáson Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.
„A Pannon jóvoltából ezentúl bárhová magukkal vihetjük a világhálót, az ország több városában edző játékosoknak ez nagy segítség a felkészülés időszakában, és a szövetség kommunikációját is egyszerűbbé és gyorsabbá teszi” – mondta Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke.