Romániában nyitott irodát a NextiraOne

forrás Prim Online, 2007. május 22. 14:40
Romániai működését egy bukaresti iroda megnyitásával indította el a NextiraOne. A cég romániai leányvállalatának létrehozásával 17-re nőtt azon európai országok száma, ahol a NextiraOne közvetlenül jelen van.
A NextiraOne jelentős regionális piaci szereplő; Ausztriában, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, és a Cseh Köztársaságban már megalapozta jelenlétét és számottevő növekedési lehetőségeket látnak Romániában is. A közelmúltban végzett felmérések szerint az ország európai uniós csatlakozásával egyidejűleg külföldi vállalatok több mint 9 milliárd dollárt fektettek be Romániában 2006-ban.

2005 és 2006 között a NextiraOne közép- és kelet-európai megrendelései növekedtek; a contact center berendezésekkel kapcsolatos megrendelések 85%-kal, a unified communications technológiák megrendelései pedig 40%-kal nőttek.

A NextiraOne már rendelkezik román ügyfelekkel, köztük található a vezető pénzügyi szolgáltató, a Raiffeisenbank Group, amelyet jelenleg még a NextiraOne Ausztria szolgál ki. A NextiraOne romániai leányvállalatát kezdetben a közeli osztrák iroda támogatja, vezetője Alexander Mahovsky lesz. A vállalat helyi értékesítési és műszaki szakembereket toboroz, és továbbra is együttműködik meglévő technológiai partnereivel, hogy megfelelő megoldásokat nyújthasson az országban található megrendelői számára.