Kiírták az "Év információvédelmi diplomadolgozata" pályázatot

forrás Prim Online, 2007. május 30. 17:14

Idén második alkalommal írja ki a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület az „Év információvédelmi diplomadolgozata” pályázatát. A tavalyi kiírással ellentétben idén egyaránt indulhatnak a főiskolai képzésben (bachelor) és egyetemi  képzésben (master) végző hallgatók. Az egyesület mindkét kategória nyertes dolgozatát 50-50 ezer forintos jutalommal díjazza.

Az idén második alkalommal meghirdetett az „Év információvédelmi diplomadolgozata” pályázat célja, hogy a felsőoktatásban az információvédelem témakörével foglalkozó hallgatókat jutalmazza. Az egyesület fontosnak tartja, hogy az információvédelmi tudatosság már a felsőoktatási intézményekben kialakuljon a hallgatókban és a munkahelyre kerülve könnyebben beilleszkedjenek egy-egy szervezet rendszerébe. Ezért bátorítja a pályázattal az egyesület a hallgatókat az információvédelem műszaki, gazdasági és szervezeti kérdéseinek tárgyalására.

A cím elnyerésére pályázhatnak információ- és adatvédelmi témában készített diplomadolgozatukkal azok a nappali tagozatos egyetemi és főiskolai hallgatók, akik dolgozatukat az elmúlt egy évben készítették el, és azt 2007. június 30-ig sikeresen megvédik. A pályázatokat 2007. július 15-ig lehet a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesülethez eljuttatni. A pályázat további részletei a www.hetpecset.hu honlapon olvasható.