T-Online: PR-menedzseri kinevezés

forrás Prim Online, 2007. május 31. 12:42

Június 1-jétől Sólyom Balázs PR-menedzseri munkakörben a T-Online Magyarország Zrt. kommunikációs csapatát erősíti.

A szakember tevékenységei közé tartozik a sajtókapcsolatok kezelése, a sajtóesemények szervezése és koordinálása, valamint  a cég belső PR-feladatainak egy része. A vállalat PR-csapata ezzel kétfősre nőtt; Szilágyi Árpád továbbra is a PR-tevékenységek összehangolását és az újszerű szakmai feladatok megszervezését végzi.

A közgazdász végzettségű Sólyom Balázs nyolcéves újságírói és ötéves PR-múlttal rendelkezik. Korábban a Lenhardt & Weichinger Communications igazgatóhelyetteseként a T-Online sajtófőnöki teendőit is ellátta. Azt megelőzően a Publico vezető tanácsadója volt, valamint különböző üzleti magazinokat szerkesztett. 

A kinevezés előzménye, hogy a jövőben a T-Online a sajtókapcsolatok kezelését és a PR-feladatokat a cégcsoporton belüli kapacitások jobb kihasználásával, a Magyar Telekom sajtóosztályával szorosabb együttműködésben végzi, így a sajtó gondozásával és külső PR-rel kapcsolatos aktivitásokat nem állandóan rendelkezésre álló ügynökségen keresztül, hanem házon belül intézi.