Samsung "miniszoknya" telefon

Milkovits Gábor, 2007. június 2. 20:03

A Samsung „Anycall Miniskirt” fantázianéven egy olyan mobiltelefont dob piacra, amelyet kifejezetten a divatot követő fiatal nőknek szán.

A Samsung SCH-220 abban különbözik leginkább a szokásos vékony és divatos kivitelű mobiloktól, hogy nagyméretű kijelzője egy speciális bevonatnak köszönhetően tükörként is használható, és nemcsak véletlenségből. Ezen kívül észrevehető az enyhén lekerekített formavilág, amivel a Samsung igyekezett kiemelni a telefon nőies jellegét, ellentétben az általában szögletesebbre tervezett lapos készülékekkel. Az SCH-220 mindössze 1,09 cm vastag, ami egy szétcsúsztatható modell esetében mindenképpen figyelemreméltó. A minimalista kivitelű mobil fehér, gránátvörös és zafírkék színekben készül.

A műszaki adatok közül figyelmet érdemel a 2 megapixeles kamera, illetve a naponta frissített adatbázisú GPS. A készülék emellett mp3 lejátszó szoftverrel, Bluetooth-al, valamint elektronikus szótárral is rendelkezik. A Samsung „miniszoknya” mobiltelefon egyelőre csak Dél-Koreában lesz kapható, 600 ezer von (kb. 120 ezer Ft) összegért.