Canon: Új fekete-fehér multifunkciós készülékek

forrás Prim Online, 2007. június 7. 13:43

A Canon bemutatta legújabb irodai multifunkciós készülékeit, a Canon iR5055/N, az iR5065/N és az iR5075/N jelű modelleket. Az új termék-család legfontosabb jellemzői a megnövelt sebesség, a kiváló nyomatminőség, a fokozott adatbiztonság, a csökkentett energiafogyasztás és az alacsony üzemeltetési költség.

Az iR5055/N, iR5065/N és az iR5075/N berendezések nyomtatási sebessége 55, 65, illetve 75 oldal percenként – a minimális bemelegedési időnek köszönhetően már az első nyomat is rendkívül gyorsan készül el. Az új multifunkciós készülékek alapkiépítésben is képesek a kétoldalas beolvasásra 100 kép/perc sebességgel. A készülékekkel változatos befejező műveletek is végezhetők – például hajtogatás és lapbeszúrás – melyek segítségével az iroda dolgozói önállóan is kész termékeket állíthatnak elő egyetlen gombnyomással.

A nagy teljesítmény mellett az iR5055/N, iR5065/N és az iR5075/N számos, a vállalat igényeit kiszolgáló biztonsági funkcióval rendelkezik a bizalmas információk megvédésére. A biztonsági szolgáltatások – például a jelszóval védett nyomtatás és a merevlemez titkosítása – lehetetlenné teszik, hogy illetéktelenek megszerezzék a kényes adatokat. A „PDF digitális aláírás” funkció segítségével pedig teljes körűen kiküszöbölhető a dokumentumok hamisítása, a beolvasott anyagokról később is megállapítható, hogy melyik berendezéssel készültek, ráadásul a biztonsági vízjel megmutatja, hogy a dokumentum eredeti, vagy másolat.

A vásárlásnál egyre inkább előtérbe kerül a nyomtatási feladatok kiegyensúlyozásának igénye. E stratégia céljait szolgálja, hogy a Canon iR50xx sorozata színes és fekete-fehér berendezései mind együttműködjenek a nyomtatási feladatok szervezését és egyszerűsítését segítő szoftverekkel (uniFLOW Output Manager és eCopyTM ShareScan)

A rendelkezésére álló szoftverek segítségével az iR5055/N, iR5065/N és az iR5075/N beállítása és vezérlése egyszerűn elvégezhető a weben keresztül. Ezek a készülékek együttműködnek a Canon e-Maintenance rendszerével is, így a gépek állásideje minimálisra csökkenthető.

A Canon iR5055/N, iR5065/N, iR5075/N Európában 2007. június 1-e óta megrendelhető.