Elindult az online jegyértékesítés a Hegyalja fesztiválra

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 8. 18:23

Már elérhető az idén július 11.-15. között Tokaj-Rakamazon megrendezésre kerülő Hegyalja fesztivál online jegyértékesítése, a szervezők ezúttal különösen nagy figyelmet fordítanak a jogosulatlan vásárlások kiszűrésére.

A fesztivál szervezői az Interticket segítségével elindították a netes jegyvásárlást mely a külön ebből a célból létrehozott http://hegyalja.interticket.com/dfestival oldalon érhető el. Amennyiben az érdeklődő rendelkezik bankkártyával, lehetősége van online módon jegyet vásárolni a Hegyalja Fesztiválra. Megrendelését követően ki kell nyomtatni a vouchert, melyet a rendezvény helyszínén, a pénztárakban cserélnek be a belépésre jogosító karszalagra. A weboldalon az egyszerű vásárlás mellett található bővebb információ a voucherről és a karszalagról, információ a vásárlás menetéről,
és adatvédelemi tudnivalók. Az Interticket Kft. (a Hegyalja Fesztivál online jegyértékesítő partnere) különösen nagy figyelmet fordít a jogosulatlan, nem a bankkártya birtokosa által végrehajtott vásárlások szűrésére. A vásárlás során megadott adatokat felhasználhatják arra, hogy bankkártyát kibocsátó banktól megerősítést kérjenek arra vonatkozóan, hogy valóban a kártya birtokosa kezdeményezte-e a jegyrendelést. Amennyiben visszaélés történt, az Interticket a jegyrendelést semmisnek tekinti, és a vouchert érvényteleníti. Kártyával való visszaélés gyanúja esetén a Hegyalja Fesztiválra történő belépéskor a szervezők a személyazonosságra vonatkozó okirat bemutatását kérhetik, és azt egyeztethetik a bankkal.

Az idei jegyárak:

Hegyalja bérlet elővételben: 9.900 Ft*
Napijegy a 0. napra: 2.200 HUF *
Napijegy: 4.500 Ft*
Hegyalja - Balatone kombinált bérlet elővételben : 16.900 Ft*

*+2% kezelési költség