Új regionális vezető az APC-MGE élén

forrás Prim Online, 2007. június 21. 19:03

Az APC-MGE, az energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója Philippe Reveilhac-ot nevezte ki a vállalat magyarországi, lengyelországi és délkelet-európai regionális ügyvezető igazgatójának.

Reveilhac közvetlen felettese Ruedi Kindler lesz, akit nemrégiben neveztek ki az APC-MGE vezető alelnökévé és az APC-MGE svájci, közép-európai, délkelet-európai és izraeli tevékenységekért felelős elnökévé.

Philippe Reveilhac 1994 óta dolgozik értékesítési területen, 1994 és 1995 között a mexikói Telemecanice értékesítő mérnöke volt. A francia szakember 1996 óta dolgozik az MGE-nél, ahol kezdetben szünetmentes tápegységekkel (UPS) foglalkozott, majd a vállalat dél-franciaországi nagyobb projektekért felelős regionális vezetője, később regionális igazgatója volt. 2005 óta az MGE közép-európai regionális igazgatója, amelynek keretében 12 ország  értékesítési és szolgáltatási tevékenységét felügyeli.

Az APC-MGE 2007 februárjában alakult, amikor a Schneider Electric felvásárolta az APC vállalatot, és piacvezető technológiáit egyesítette az MGE UPS SYSTEMS vezető megoldásaival. Az APC-MGE elnök-vezérigazatója Laurent Vernerey, a Schneider Electric alelnöke. Philippe Reveilhac Bíró Viktort váltja a vállalat regionális vezetői pozíciójában.