Teljes körű internetes védelem magyarul - megjelent az új Outpost

forrás Prim Online, 2007. június 25. 11:45

Az új, magyar nyelvű Outpost Security Suite Pro 2007 egyesíti magában a tűzfal és webes tartalomszűrés szolgáltatást a vírusok, a kémprogramok és a levélszemét elleni védelemmel.

Az  Outpost Security Suite Pro 2007 átfogó, proaktív biztonsági megoldást nyújt, amely az Agnitum nemzetközileg elismert személyi tűzfalát, egy innovatív anti-malware kártevővédelmet (vírusok és kémprogramok ellen), valamint intelligens levélszemétszűrőt tartalmaz. Ezenkívül letiltja a potenciálisan veszélyes, jogosulatlan kommunikációt a programok között és önvédelmi funkciója segítségével megakadályozza, hogy az internetes kártevők megbénítsák.

Az Outpost Firewall Pro alapjain

A fejlesztés alapja az Outpost Firewall Pro díjnyertes tűzfal, mely világszerte több millió felhasználó számítógépét óvja. A program a sokévi folyamatos továbbfejlesztés során kémprogramok, adatlopás és adatszivárgás elleni védelemmel gazdagodott. A felhasználói közösség együttműködésén alapuló ImproveNet szolgáltatás olyan azonnal használható szabályokkal látja el a számítógépeket, melyeket a gyártó mérnökei biztonsági szempontból megvizsgáltak.

Akár tízszer gyorsabb kémprogram- és vírusellenőrzés

Az Outpost Security Suite Prót egyesített vírus- és kémprogramkeresővel látták el. A víruskereső motor külső partner fejlesztése, mely évek óta sorozatban szerzi meg a szakma etalonjának számító Virus Bulletin 100%-os minősítését. Az antivírusmotort az Agnitum mérnökei továbbfejlesztették, majd teljes egészében integrálták a Security Suite-ba.

Az így létrejött kártevőkereső a SmartScan technológiának köszönhetően jelentősen felgyorsítja a rendszervizsgálatot, mivel a második alkalomtól kezdődően már csak az időközben módosult fájlokat ellenőrzi. Gyakorlatilag percek alatt végez a teljes rendszerrel, így akár tízszer sebesebb vetélytársainál.

Az integrált, proaktív megközelítési mód legfontosabb eredményei az alábbiak:


Az Outpost Security Suite Pro 2007 jelenleg Windows 2000, XP és x64 operációs rendszereken futtatható.