Szeptemberben debütál a Levi's mobil

Genda Csongor Zoltán, 2007. június 25. 19:35

A Levi Strauss képviselői bejelentették, hogy még idén ősszel forgalomba hozzák Európában legelső, a francia ModeLabsszal közösen készített mobiljukat, amellyel a fiatal felhasználóréteget célozzák majd meg.

A Levi's márkanévvel fémjelzett mobil előreláthatólag szeptemberben kerül a boltok polcaira, és formatervezésében hozzáigazodik majd a gyártó farmernadrágjaihoz, ugyanazt az életérzést fogja sugározni. A Levi Strauss képviselői túl sok részletet nem közöltek az érkező telefonról, annyit viszont elárultak, hogy hatféle színben lesz majd kapható a fémházba zárt divatos készülék, és helyet kap abban egy mp3-lejátszó, valamint egy digitális kamera is. Természetesen vezeték nélküli modullal is ellátják a telefont, szakértők úgy vélik, hogy a Bluetoothra esik a gyártó választása.

A mostani információk szerint a Levi Strauss mobiljai nem fognak eget rengető technikai paraméterekkel rendelkezni, csupán átlagos, középkategóriás készülékekről van szó, melyek egyetlen különlegessége a Levi's design lesz.

Ugyan az már ismeretes, hogy szeptemberben érkezik a Levi's mobil, azonban annak várható árára vonatkozó információval egyelőre nem szolgáltak az illetékesek.