Az Adobe tovább bővíti a LiveCycle ES termékcsaládot

forrás Prim Online, 2007. június 26. 18:30

Az Adobe tovább bővíti az Adobe LiveCycle ES elektronikus dokumentumkezelő rendszert. A digitális űrlapkezelés piacvezető alkalmazásaként a LiveCycle ES egy olyan dokumentummenedzselő megoldást kínál a felhasználóknak, amellyel interaktív, személyre szabható, könnyen és gyorsan előállítható, illetve feldolgozható Adobe PDF dokumentumokat készíthetünk.

A két új alkalmazással - az Adobe LiveCycle Production Print ES és az Adobe LiveCycle Output ES programokkal - a rendelkezésre álló adathalmazt és az Adobe LiveCycle Designer ES szoftverben elkészített sablonokat felhasználva személyre szabott dokumentumokat készíthetünk. A Production Print ES-t nagymennyiségű, az Output ES-t pedig közepes mennyiségű adat kezelésére fejlesztették ki.

A két új alkalmazás gördülékenyebbé és egyszerűbbé teszi a rendszeresen ismétlődő, időigényes dokumentumkezelési munkafolyamatokat. A megoldással, amelyet elsősorban nagyobb szervezeteknek, vállalatoknak ajánl az Adobe, automatizálhatjuk az olyan dokumentumok készítését, amelyeket nagymennyiségben és gyakran kell generálnunk (pl. űrlapok, banki kimutatások, szerződések stb.).

Az Output ES várhatóan 2007 júliusában, a Production Print ES pedig 2007 őszén jelenik meg.

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. a nyár folyamán ingyenes előadásokat szervez, amelyek keretében megismerhetjük a LiveCycle Designer ES szoftverben rejlő lehetőségeket. Az előadásokra a szoftver.hu infoportál Rendezvények oldalán lehet jelentkezni.