IFS-Tata Consultancy Services: szövetség az eszköz- és szolgáltatásmenedzsment területén

forrás Prim Online, 2007. június 28. 11:32

Az IFS, a globális ERP megoldásszállító partneri megállapodást kötött a Tata Consultancy Servicesszel (TCS), hogy közösen nyújtsanak vállalati eszközgazdálkodási (EAM), valamint szolgáltatásmenedzsment megoldásokat az IFS ügyfeleknek. A partnerség – melynek célja a meghatározott iparágakban új üzleti lehetőségek generálása mellett a meglévő ügyfelek támogatása – egy agilisabb megközelítésmód alkalmazását jelenti a globális vállalatoknál végzett IT projektek megvalósításában.

A partneri kapcsolat elsődlegesen a projektalapú gyártó, a vegyipari, az energetikai, a közmű- és telekommunikációs, valamint az olaj- és gázipari szegmenseket célozza. A TCS kezdetben az amerikai és európai piacra fog összpontosítani, ahol a piaci konszolidáció, valamint az eszközök és a kapcsolódó szolgáltatások hatékonyságának növelése iránti fokozott igény erős keresletet generál.

A TCS, mely Indiában, Pune városában építi ki IFS tanácsadói központját, rendszerbevezetési és terméktámogatási szolgáltatásokat fog nyújtani, beleértve az IT karbantartást és integrációt, a projektmenedzsmentet, valamint újraszervezést.