Virágformájú 2.1-es hangrendszer

Genda Csongor Zoltán, 2007. június 30. 18:25

Egy házimozi-berendezésekre specializálódott cég búcsút intett az unalmas dizájnoknak, és előrukkolt egy virág formájú 2.1-es hangrendszerrel.

Az üzletek polcain leginkább szögletes alakú, vagy újabban már gömbölyded formákkal büszkélkedő hangszórókat lehet látni, azonban valóban egyedi tervezésű darabbal csak ritkán találkozni. A Harman nevű elektronikai cég viszont bemutatta az optikai szempontból igencsak megragadó, kellemes hangulatot keltő, virágra hasonlító szatellitekkel ellátott 2.1-es audiórendszerét, melyet fehér, illetve fekete színekben lehet majd megvásárolni. Azonban a mélynyomó sem marad el tervezésben a szatellitektől, ugyanis ennek félkör alakú, gömbölyű formája is szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A hangrendszer összteljesítménye 36 watt (24+6+6), a gyártó szerint pedig kompatibilis az a PC-n kívül az olyan MP3-lejátszókkal is, mint az iPod.

Ugyan a 130 eurós (32 000 Ft) ajánlott fogyasztói ár nem nevezhető éppen jutányosnak, azonban a különleges dizájnt mindig is meg kellett fizetni.