rEVOL Express: modulokból összeállítható dobozos ügyviteli programcsalád

forrás Prim Online, 2007. július 1. 12:21

Új struktúrában, új funkciókkal és új néven jelent meg a rEVOLUTION Iroda Sorozat dobozos ügyviteli szoftvercsalád. A rEVOL Express újdonsága, hogy a kisvállalati felhasználók a számukra hasznos funkciókat tartalmazó modulokból állíthatják össze a működésüknek legmegfelelőbb ügyviteli szoftvert.

A rEVOL Express rugalmas konstrukciójának kidolgozását az a piaci igény indokolta, hogy bár egyre több mikro- és kisvállalat igényli a hatékony ügyviteli programokat, a financiális korlátok csak a cég számára az adott pillanatban legszükségesebb funkciókat nyújtó szoftver megvásárlását teszik lehetővé. Szintén jellemző, hogy az ügyviteli programok hatékonyságát már ismerő cégek a fejlődésükkel párhuzamosan a szoftvereik funkcionalitásának kibővítésére is hangsúlyt fektetnek.
A rEVOLUTION az Iroda Sorozat több mint 14 000 felhasználójától érkező visszajelzések alapján olyan rendszert alakított ki, amely ötvözi a magasabb kategóriájú, moduláris felépítésű integrált rendszerek előnyeit (tetszőlegesen összeállítható funkcionalitás, modulok közötti átjárhatóság) az egyszerű dobozos szoftverek könnyű kezelhetőségével és gyors betanulhatóságával. Így a cégek az aktuális igényeiknek megfelelően kiválasztott modulokat egyetlen, modern kezelőfelületről érhetik el, a párhuzamos tevékenységkezelésnek köszönhetően pedig már nem szükséges ki- és belépkedni az egyidőben használt különböző menüpontokba. A program hálózatban is telepíthető, így különböző gépeken egyetlen adatbázist használva dolgozhatnak a cég munkatársai. A többcéges verzióban a rendszer maximum 10 cég kezelésére képes, a felhasználó ez esetben a belépéskor választja ki, hogy melyik cég adataival dolgozik.

Az Iroda Sorozatban számos funkció eddig csak egy nagyobb csomag részeként, összességében magasabb áron volt elérhető. A rEVOL Express egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy változatlan árak mellett a vevők csak azokért a funkciókért fizetnek, amelyekre valóban szükségük van.