Megújult a Prim.hu hírlevél!

forrás Prim Online, 2007. július 12. 19:41

A Prim Online és a Letöltés.com megújult hírleveleivel első kézből értesülhet az IT világ újdonságairól.

Külsőleg és belsőleg is megújult Magyarország legrégibb, ma is működő hírszolgáltató portáljának hírlevele. Az adatbázisában több mint 60.000 cikket számláló, idén tízedik évfolyamában járó Prim Online napi és heti rendszerességgel küldött hírlevelei egy csokorba gyűjtik a Hirek.com informatikai híroldalon megjelenő, a technika és informatika világát érintő aktuális híreket.

Korábbi szöveges formátuma helyett az újjászületett Prim hírlevél mostantól szebb külsővel, képes illusztrációkkal színesítve érkezik a regisztrált olvasók elektronikus postaládájába.

Új funkciókkal gyarapodott a Letöltés.com hírlevele is! A leglátogatottabb hazai letöltő oldal felhasználói garantáltan nem maradnak le az érdekes szoftverekről, hiszen a havi gyakorisággal küldött hírlevélből visszamenőleg is tájékozódhatnak a friss programok teljes választéka felől. A kiválasztott programokat nem szükséges a weben keresgélni, a hírlevél hivatkozásaira kattintva azok közvetlenül letölthetők a számítógépre.

Hirdetők számára is kínálnak új lehetőségeket a hírlevelek. A korábbi text-hirdetések mellett mostantól grafikus reklámok is megjelenhetnek a hírlevélben, természetesen az Adverticum AdServer kiszolgálásában.

Ingyenes regisztráció és további információ: http://w3.prim.hu/hirlevel