Videotár a Pannontól

forrás Prim Online, 2007. augusztus 2. 10:44

Újabb közösségi szolgáltatást indít a Pannon. A népszerű csoportos üzenőfal, a Mizu? után saját videofilmeket is közzé tehetünk a wapon. A nyári fesztiválok, bulik hangulatát így mostantól a mobil segítségével azonnal megoszthatjuk barátainkkal.

A mobilon is megnézhetjük és feltölthetjük a videofilmeket: a Pannon wapoldaláról elérhető VideóTár szolgáltatás segítségével tetszés szerint feltölthetjük a saját mobiltelefonunkkal készített rövid filmeket vagy letölthetjük a mások által készített videókat.

A szolgáltatás VidiPontokkal vehető igénybe, melyeket könnyedén összegyűjthetünk. Az első regisztrációkor automatikusan 30 pontot kapunk, és minden új, mobillal készített videó feltöltéséért jár 49 VidiPont. Amennyiben a wapon elérhető kisfilmeket szeretnénk megnézni, akkor letöltésenként 10 VidiPontot vonnak le tőlünk, ha a keretünk elfogy, lehetőségünk van pontokat vásárolni az emelt díjas egyenleg terhére.

A család, zene, poén, extrém, sport kategóriájú videókat a Pannon W@P Szabadidő menüpontjában egy kattintással elérjük, a feltöltés illetve a letöltés ideje alatt a tarifacsomagunk szerinti adatforgalmi díj fizetendő.