Elérhető az SAP új bővítőcsomagja

forrás Prim Online, 2007. augusztus 2. 13:05

Az SAP elérhetővé tette az SAP ERP alkalmazás második bővítőcsomagját. Az új csomagban hozzáférhető szolgáltatásokkal olyan előnyöket tapasztalnak az ügyfelek, mint a racionalizálódó számlázási és kifizetési folyamatok, szolgáltatáskezelés, valamint a több valutanemben kalkulált, továbbfejlesztett bérleménykezelés. A csomagban iparág-specifikus fejlesztések is helyet kaptak, a kereskedelem, telekommunikáció, közműszolgáltatók, média speciális igényei is integrálhatóak az SAP rendszerébe.

Az ügyfelek kiválaszthatják, hogy az SAP mely szoftverinnovációját szeretnék bevezetni, és az így kiválasztott funkciókat, bővítéseket az üzleti igények felmerülésével összhangban aktiválhatják. Ennek a vállalati szolgáltatásorientált architektúra rugalmassága által lehetővé váló egyedülálló szállítási és bevezetési módszernek a segítségével az ügyfelek úgy tehetnek szert új képességekre, hogy közben teljesül legfontosabb elvárásuk: az alaprendszer stabilitásának megőrzése. Ennek eredményeképpen az ügyfelek elkülönítve értékelhetik a szoftverfrissítések hatásait és online módon, gyorsan vezethetnek be új funkcionalitásokat a tesztciklus felgyorsításával, az alapvető üzleti folyamatok érintése nélkül.

A gyors bevezetés érdekében az SAP ERP-hez készített bővítőcsomag minden fejlesztése elérhető az ügyfelek számára, beleértve ebbe a horizontális és iparág-specifikus funkcionális bővítéseket, folyamat- és felhasználói interfész egyszerűsítéseket, valamint a célzott, új vállalati szolgáltatásokat. Az SAP ERP második bővítőcsomagja jól körülhatárolható üzleti előnyöket kínál, többek között a következőket:


Emellett az SAP ERP minden alapvető alkalmazása fejlődik a második bővítőcsomag segítségével: