A SafeNet meghosszabbítja együttműködését a Senetas vállalattal

OTS - Cégvonal, 2007. augusztus 7. 08:36

A SafeNet szándéknyilatkozatot írt alá a Senetas vállalattal nagy sebességű hálózati titkosító berendezései gyártásában folytatott együttműködésük kiterjesztéséről. Az egyezmény lehetővé teszi a SafeNet számára, hogy folytassa a FIPS-tanúsítvánnyal rendelkező Ethernet titkosító termékei és FIPS-hitelesített nagy sebességű ATM és SONET termékek gyártását és nemzetközi értékesítését.

SafeNet és a Senetas 2003 óta folytatott technológiai együttműködése révén a SafeNet termékei kormányzati szervekhez és vállalatokhoz is eljutottak, beleértve az Egyesült Államok hadügyminisztériumát is.

 SafeNet globális piacvezető vállalat az informatikai biztonságtechnikában. A több mint 20 éve alapított vállalat a távközlési adatforgalom, szellemi termékek, valamint digitális személyazonosság védelmére saját titkosító technológiájával teljes körű biztonságtechnikai megoldásokat és teljes termékpalettát nyújt, beleértve a hardvert, a szoftvereket és az áramköröket is. Biztonsági igényeinek teljesítésével a UBS, Nokia, Fujitsu, Hitachi, ARM, Bank of America, NetGear, Adobe, Samsung, és Texas Instruments vállalatok, valamint az Egyesült Államok hadügyminisztériuma és nemzetvédelmi minisztériuma, az amerikai adóhatóság, valamint számos más ügyfél a SefeNetet bízta meg.