iWiW: élőben a Szigeten

forrás Prim Online, 2007. augusztus 8. 18:30

Pár napra kilép online környezetéből az iWiW, hogy a Szigeten az iWiW Világzenei Nagyszínpad névadó támogatójaként, valamint az iWiW Live keretében „élőben” is megjelenítse az emberi kapcsolatok hálózatát.

A portál révén igazi zenei csemegékben lehet része annak, aki felkeresi az iWiW Világzenei Nagyszínpadot. A műfaj hazai és világsztárjai mellett olyan előadók is fellépnek, akik eddig nem jártak felénk, és akiket mindenféleképpen érdemes ismerősnek „bejelölni”. A teljesség igény nélkül néhány fellépő együttes, művész: Gocoo, Besh o DroM, Cesaria Evora, Baba Yaga, Mau Mau, Rachid Taha, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Manu, Söndörgő, Muzsikás, Värttinä.

A koncertek utáni levezetésre vágyók számára a közösségi portál  iWiW Live helyszínt alakított ki, ahol minden éjjel különleges élmény vár a „felhasználókra”: az egyedien kialakított területen éjjel-nappal speciális hűtött italokat szolgálnak ki, valamint látványos show-műsorokban lehet mindenkinek része. Ráadásul minden este meghívott hírességek – Árpa Attila, Jáksó László, Bebe és a Black2Black, Animal Cannibal stb. – készítik el kedvenc ételeiket. A jó hangulatot pedig DJ-k garantálják.

Az iWiW a játékos kedvű Sziget-lakókra is gondolt: iWiW Zöld Szív játék révén nemcsak értékes nyereményeket lehet nyerni, hanem ez által a kapcsolati háló bővítésére is mód nyílik. A Sziget egész területén öt különálló hostess-csapat egy-egy palmtop segítségével ellenőrzi a játékra jelentkezők iWiW-tagságát, majd – ha valóban regisztrált tag az illető – egy „Zöld Szív” kitűzőt tesznek a ruhájára, továbbá tíz darab Zöld Szív matricára filctollal felírják a nevét. A matricákat a Szigeten található ismerősök pólójára, kabátjára, vagy bármely ruhadarabjára lehet ragasztani, mintegy „bejelölve” őket. Ezáltal mindenki láthatóvá teheti a szigetes kapcsolati hálóját, emellett játékos formában, komoly nyereményekhez juttathatja a Zöld Szívet viselő játékosokat.

A matricákkal bármelyik pillanatban nyerni lehet: hírességekkel kiegészült „Zöld Szív Vadászcsapat” keresi az azokat viselőket, és értékes nyereményekkel honorálja a matricákat a legötletesebb módon kiragasztó, hűséges Zöld Szíveseket. A nyerteseknek a VIP személyesen adja át az ajándékcsomagot, valamint egy általa dedikált Zöld Szív matricát is felragaszt a ruhájukra, ezzel jelképesen „ismerősnek” jelölve őket.

További nyerési lehetőség, hogy a legtöbb Zöld Szívet magán viselő játékos négy darab VIP belépőt nyer az iWiW Live teraszára, ahol negyedmagával egy órán keresztül korlátlan italfogyasztás mellett hajnalig bulizhat.