Nokia nappali parti a Szigeten

forrás Prim Online, 2007. augusztus 8. 18:45

A "Zene a közös nyelvünk." Ezzel izzítja a Nokia idén a Szigetre látogató fiatalokat, és három helyszínen várja a bulizni vágyó mobilosokat: a Nokia Party Arénában, a Nokia Day Time Party helyszínén és a Nokia–Smart Chill Out zónában.

Az idei Sziget egyik különlegessége, hogy a Nokia Day Time Party helyszínén nappal is játsszák a talpalávalót, azaz mindenkit várnak, aki már délután is kedvet érez a pörgéshez. Naponta délután különböző stílusokat felvonultató Nokia 5700 táncbemutató és Nseries divatshow lesz, ezt követően pedig indul a nappali bulizás. Aki megérezte a Nokia pörgés feelingjét, és rácsavarodott a zenére, folytathatja a Nokia Party Arénában, ahol minden este 10-től hazai és nemzetközi DJ-k keverik a zenét. 

A pihenni, feltöltődni vágyó telefonok és bulizók ideális alapozó helyszíne lesz a Nokia-Smart Chill Out Zóna, ahol 150 férőhelyes telefon töltőállomással, kényelmes babzsákokkal, kerti bútorokkal és lazító zenével várják a regenerálódni vágyó fiatalokat. 

A Nokia partik elengedhetetlen kelléke lesz a Nokia 5700 XpressMusic mobil, mellyel a zenére éhes fiatalok mindhárom helyszínen találkozhatnak. A készülék különleges, elcsavarható kialakításával, divatos színeivel, kiváló zenei funkcióival és hangzásvilágával a zeneőrültek kedvence lehet. Elcsavarható formájának köszönhetően egyszerűen válthatunk négy üzemmód – a zenelejátszás, a 2 megapixeles kamera, a videohívás és az okostelefon funkciók – között. A Nokia 5700 XpressMusic memóriája 2 GB-os mikroSD-kártyájával bővíthető, amelyen akár 1 500 dal vagy 86 órányi zene is elfér.