Az angol bajnokság közvetítése a T-Kábel Magyarország Kft. kínálatában

forrás Prim Online, 2007. augusztus 11. 10:12

A T-Kábel Magyarország Kft. Digital II, Digital III, valamint Champion csomagjaiban 2007. augusztus 10-től megtalálható az Eurosport2 magyar nyelvű változata, így lehetővé válik, hogy az érdeklődők nyomon követhessék az angol labdarúgó-bajnokág küzdelmeit.

A nagy kábelszolgáltatók közül elsők között sikerült a T-Kábel Magyarország Kft.-nek és az angol labdarúgó-bajnokság közvetítési jogával rendelkező Eurosport2 csatorna tulajdonosának megállapodásra jutni annak érdekében, hogy a T-Kábel előfizetőihez eljuthassanak a közvetítések.

Az Eurosport2 magyar nyelvű változatát a jelenlegi és új előfizetők most változatlan áron érhetik el a T-Kábel teljes digitális kínálatát magába foglaló Digital II és Digital III programcsomagjaiban, valamint a tematikus minicsomagjai közül a sport szerelmeseinek összeállított Champion csomagban.

Az érdeklődők az év kilenc hónapján keresztül kísérhetik figyelemmel Anglia legjobb csapatainak, mint például az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjének három szupercsapata, a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool és más nagyszerű csapatok, mint az Arsenal vagy a Newcastle United izgalmas futball mérkőzéseit.

Hétvégenként átlagosan 6 bajnoki meccset láthatnak a nézők élőben, kizárólag az Eurosport2 műsorán. A mérkőzésekhez kapcsolódó előzetesek és beharangozók teszik még teljesebbé az angol labdarúgó-bajnokságról szóló beszámolókat. Annak érdekében, hogy a nézők folyamatosan nyomon követhessék a Premiership alakulását, az Eurosport2 új műsorstruktúrája a főműsoridőhöz igazodva, hétvégén délutánonként, illetve hétköznap esténként közvetíti az összes mérkőzést.

A csatorna új formában a hét minden napján 24 órában magyarul, kiváló szakkommentátorok tolmácsolásában sugározza műsorait.