Az Apple bemutatta az iLife 08 szoftvercsomagot

forrás Prim Online, 2007. augusztus 11. 11:06

Az Apple bemutatta az iLife 08 szoftvercsomagot, az Apple digitális életstílust támogató alkalmazásainak eddigi legátfogóbb frissítését, amely az iPhoto fotókezelő szoftver új verzióját és az iMovie videószerkesztő szoftver teljesen átdolgozott változatát tartalmazza.

Az iPhoto 08 automatikusan események szerint rendezi a fotótárakat, így a felhasználók könnyebben kezelhetik egyre növekvő fotógyűjteményüket. Az iMovie 08 teljesen új módszert kínál a videók gyors elkészítésére és internetes megosztására. Az iPhoto és az iMovie egyaránt zökkenőmentesen épül be az Apple által a .Mac-tagoknak biztosított új Web Gallery szolgáltatásba, amellyel a felhasználók azonnal online webhelyeket hozhatnak létre és tarthatnak fenn fotóik és videóik bemutatására.

Az iLife 08 további újdonsága az iWeb 08, amelynek élő webes widgetei - például a Google Maps - segítségével a felhasználók még dinamikusabb webhelyeket készíthetnek, valamint a GarageBand 08, amelynek új Magic GarageBand funkciójával a zenészek és laikusok egyaránt könnyedén és szórakoztató módon készíthetnek nagyszerű hangzású zenéket.