NHH: konzultáció pályázati kiírási dokumentációkról

Kovács Attila, 2007. augusztus 21. 12:07

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) ma arról tájékoztatott, hogy a műsorterjesztés és digitális átállás szabályairól szóló 2007. évi LXXIV. törvény 41. §-a értelmében, a pályáztatási eljárás országgyűlési ellenőrzésére – az 57/2007. (VI. 26) számú Országgyűlési határozattal – felállított eseti bizottság 2007. augusztus 15-ei ülése jóváhagyásának megfelelően, nyilvános konzultációra bocsátja a következő dokumentumokat:


A konzultációra bocsátott pályázati kiírási dokumentációk nyilvántartásba vétel mellett elektronikus formában az NHH honlapjáról ingyenesen letölthetők (nyomtatott formában költségtérítés ellenében szerezhetők be az NHH székhelyén). A konzultációra bocsátott pályázati kiírási dokumentációkról az NHH 2007. szeptember 3-án 10-14 óráig az NHH Rendezvény és Oktatási Központjában (1027 Bp., Fő u. 80.) szóbeli konzultációt tart.

A szóbeli konzultáción a fenti pályázati kiírási dokumentációt nyilvántartásba vétel mellett beszerző személyek vagy szervezetek vehetnek részt. A szóbeli konzultáción résztvevők az NHH számára kérdéseiket elektronikus formában a televíziós pályázattal kapcsolatban a dtv-tervezet@nhh.hu, a rádiós pályázattal kapcsolatban a dradio-tervezet@nhh.hu e-mail címre legkésőbb 2007. augusztus 29-ig elküldve, előzetesen írásban is feltehetik. A konzultáción résztvevők észrevételeiket legkésőbb 2007. szeptember 10-én 12 óráig írásban elektronikus formában a televíziós pályázattal kapcsolatban a dtv-tervezet@nhh.hu, a rádiós pályázattal kapcsolatban a dradio-tervezet@nhh.hu e-mail címre történő küldéssel tehetik meg. Az NHH a konzultációs észrevételekről összefoglalót készít, amelyet a honlapján  közzé fog tenni.