Az új TomTom GO 720 már Magyarországon is kapható

forrás Prim Online, 2007. augusztus 21. 13:55

Az új TomTom GO 720 készülék már kapható a magyar üzletekben is. A készülék tartalmazza Nyugat-Európa, Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Lettország, Litvánia és Észtország előre telepített, legfrissebb térképeit, és Horvátország nagyobb városait, valamint a tengerparti régiót.

Az új GO 720 jellemzői:
 


Az új TomTom GO720 már rendelkezik a TomTom új térképjavító technológiájával, a TomTom Map Share-rel. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák egymással frissítéseiket és hozzáférhessenek a többi felhasználó frissítéseihez, naponta, automatikusan és könnyedén a TomTom HOME - a TomTom ingyenes szoftveralkalmazásán keresztül. A TomTom a TomTom GO vásárlóinak a “legújabb térképgaranciát” nyújtja. Ha a készülék megvásárlásának napján kapható frissebb térkép, a vásárló 30 napon belül ingyenesen letöltheti az elérhető legfrissebb térképet a TomTom HOME-on keresztül. A TomTom vásárlók a www.tomtom.com weboldalon ellenőrizhetik, milyen térképverzióval rendelkeznek, és használhatják az eszköz dobozában található térkép-ellenőrzési kódot, amellyel aktiválhatják a “legújabb térképgaranciát”.

Az alternatív TomTom rögzítőkészlet kiegészítőkön felül a TomTom vásárlók most hozzáférhetnek a ProClip által tervezett rögzítőeszközök széles skálájához, melyek szinte minden típusú autóhoz illeszkednek. A www.tomtom-proclip.com weboldalon könnyedén kiválasztható a TomTom eszközhöz leginkább illő jármű-specifikus rögzítőeszköz.