Új értékesítési vezetőt nevezett ki a Hírek Média

forrás Prim Online, 2007. augusztus 22. 09:06

Növekedésével párhuzamosan szervezeti átalakítást végzett a Hírek Média. Az értékesítési tevékenység újragondolásától a kereskedelmi és a szolgáltatási területek még hatékonyabb fejlesztését várja a menedzsment. A változások eredményeképpen Nagy Norbertet (25) nevezték ki értékesítési vezetőnek.

A még dinamikusabb növekedés érdekében az értékesítési terület átalakításáról döntöttek a Hírek Médiánál. Korábban az üzletágvezetők látták el a médiavállalatnál az értékesítési terület felügyeletét is, a kereskedelmi tevékenység egy részének különválasztásával azonban mostantól kifejezetten a szolgáltatások népszerűsítésére és folyamatos fejlesztésére koncentrálnak.

Az értékesítési csapat munkájának irányítására új, értékesítési vezető pozíciót hoztak létre, melyet Nagy Norbert tölt be, aki korábban értékesítési menedzserként dolgozott a vállalatnál. Kinevezését követően a fiatal szakember felel az értékesítési folyamatok és négy értékesítési menedzser munkájának koordinálásáért, kapcsolatot tart a vállalat kis- és középvállalati ügyfeleivel, valamint szakmai rendezvényeken is szerepet vállal a Hírek Média képviselőjeként.

Nagy Norbert 2004-ben közgazdászként végzett a Szolnoki Főiskola idegenforgalmi és szálloda szakán, majd két évig a menedzserképzéssel és biztosításközvetítéssel foglalkozó Dodekaéder Kft-nél szerzett értékesítési és csoportvezetői tapasztalatot, emellett pedig rendszeresen részt vesz szakmáját érintő továbbképzéseken.

Német nyelven társalgási szinten beszél, hobbija a labdarúgás, a testépítés és a póker. Kreativitását a konyhaművészetben is kamatoztatja: 2000-ben a stuttgarti Intergastra Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari, gasztronómiai és cukrászati szakkiállításon ételkészítési versenyt nyert.