Onlinet: új műszaki igazgató

forrás Prim Online, 2007. augusztus 22. 10:05

Az Onlinet Kft.-nél a műszaki igazgató pozíciót  2007 júliusától Timár Gergely (30) tölti be.

Timár a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Villamosmérnöki karának műszaki-gazdasági informatikai szakán, logisztikai szakirányon szerezte diplomáját.

Szakmai pályafutását csoportvezetőként kezdte, majd szervizmérnökként folytatta Boszniában, ahol az amerikai SFOR erőknek nyújtott segítséget adat- és telefonhálózatok tervezésében és kivitelezésében. 2001-től a Definity alközpontok és a hozzájuk kapcsolódó eszközök távfelügyeletében, illetve hibajavításában vett részt, mint TIER 2–es szervizmérnök az Avaya Magyarország kft.-nél. A Signet ipari kódolás és jelöléstechnikával foglalkozó cégnél a címkenyomtatók és ipari nyomtató berendezések szervizelésében és karbantartásában, valamint az értékesítés technikai támogatásában szerzett tapasztalatokat.

Az ügyfélirányító rendszerek és információs terminálok piacvezető cégénél, az Onlinet Kft.-nél 2004-ben kezdte munkáját mint szervizmérnök, majd szervizvezető. Ebben az időben szerzett tapasztalatot az ügyfélhívó rendszerek gyártásában, szervizelésében és üzemeltetésében. 2006-tól üzemeltetési vezetőként az ügyfélhívó rendszerek üzemletetési részlegének irányításáért felelt külföldön és belföldön egyaránt. Timár Gergely műszaki igazgatóként az Onlinet műszaki feladatainak stratégiai szintű koordinálásáért felel.